Over onsTEchnical 

Een passie voor techniek.

Hallo, ik ben Bart, zaakvoerder van Tequiero cvba. Al van kindertijd had ik een passie voor techniek, natuur en gebouwen. Deze drie pijlers vormen de basis van mijn bedrijf.

Na mijn doorgedreven opleiding in elektronica begon ik in 1991 als zelfstandige en bekwaamde mij steeds verder op het gebied van centrale verwarming- en ventilatie systemen.  

Ik ben trots op mijn realisaties en zeker op de vriendschappen die ik daardoor met mijn klanten heb opgebouwd.QUalitative 

Kwaliteit staat voorop


Om kwaliteit te kunnen garanderen werken we met betrouwbare fabrikanten die ons een snelle en goede back-up kunnen leveren. 

Wij maken vandaag verwarming installaties op aardgas, stookolie, houtpellets, plaatsen warmtepompen en starten met waterstof units...

De intuïtieve gebruiksvriendelijkheid voor de klant is daarbij een prioriteit bij ieder toestel wat we kiezen.

Tecnhische-installatie-door-tequiero


Innovative

Innoveren voor de toekomst


Wij plaatsen enkel de meest innovatieve centrale verwarmingstoestellen, de nieuwste gasketels met de allerlaatste sturingssystemen en de jongste modellen houtpelletketels en warmtepompen.

De laatste innovatie zijn toestellen wat waterstof maken en hiermee elektriciteit produceren in je woning zelf, we beginnen gewoon eraan!

Met onze ventilatiesystemen gaan we steeds een stapje verder om jullie verse lucht te kunnen garanderen in de steeds meer luchtdichte woningen van vandaag.
Ecologic 

Ecologisch én economisch


Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen helpt u ons het klimaat te verbeteren en te behouden voor onze kinderen en kleinkinderen.

Wij zullen jullie daarom ook steeds adviseren om te kiezen voor ecologische en gezonde bouwmaterialen in jullie woning.

Door mijn jarenlange passie hiervoor bouwden we een grote kennis en netwerk hierin op.renovatie-oude-boerderij

RenOvation 

Vakkundig en ecologisch renoveren


Een degelijke renovatie vereist:

  • een deskundige voorbereiding,
  • vakkennis,
  • een grondige aanpak.

Wij voorzien jouw woning of project graag van het beste verwarmingssysteem. Daarom bekijken we graag eerst samen met jou de basisvoorwaarden voor een gezond, warm én ecologisch binnenklimaat, zoals:

  • is er voldoende dakisolatie?
  • en is er voor de rest voldoende en vakkundig geïsoleerd?

Daarna bespreken we met jou de te nemen stappen en helpen je graag op weg om de juiste vakmensen hiervoor te vinden.Construction Coöperation 

Tequiero staat voor samenwerken


Tequiero is een coöperatieve vennootschap met het oog gericht op samenwerken,

Steeds meer kennis en vakbekwaamheid in de gebieden centrale verwarming op alle soorten brandstof verzamelen in één team door samenwerking is onze doelstelling. We richten ons momenteel op de particuliere nieuwbouw- en renovatiemarkt regio midden-Limburg

We zijn steeds op zoek naar nieuwe partners om ons team te versterken: Heeft u interesse? Aarzel dan niet ons te contacteren !


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x