7 (ver)bouw tips

Tip 1: maak van je woning een comfortabele en ruimere woning door vakkundig te isoleren.
Hoe je dit best doet, wat en waarom je moet isoleren: neem een kijkje op onze cellulose-isolatie pagina's.

Tip 2: je warmteverliezen tot het minimum herleiden kan perfect door luchtdichting!
Luchtdichting plaatsen is arbeidsintensief, doch heeft enkel maar voordelen en het is een must. Ben je zelf een beetje handig, dan kan je met de juiste begeleiding hiermee zelf aan de slag.
Meer hierover vindt je op onze luchtdichting pagina.

Tip 3: met de juiste verwarmingsinstallatie kan je al snel een aardige duit besparen.
Is je huidige verwarmingsinstallatie aan vervanging toe? Ben je aan het bouwen en wil je het meest aangewezen verwarmingssysteem voor jouw woning? Is een traditionele installatie met een gasketel, een olieketel, of een houtpelletketel de meest aangewezen oplossing voor jouw project? Of wil je meer weten over warmtepompen of andere gaswarmtepompen? Antwoorden en ideeën hierover kan je vinden op onze pagina verwarmingstechnieken.

Tip 4: voor verse lucht: vergeet niet te ventileren en gebruik het juiste ventilatiesysteem.
Een goed geïsoleerde woning dient uiteraard ook goed geventileerd te worden. Het ventilatiesysteem is naast het verwarmingssysteem de belangrijkste techniek in je woning. Laat je daarom zéker bijstaan door een specialist in ventilatietechnieken en neem alvast een kijkje op onze ventilatie pagina. 

Tip 5: gebruik hernieuwbare energiebronnen en draag bij tot een betere wereld.
Maak de zon tot jouw partner en gratis energieleverancier! Wil je weten hoe zonne-energie kan gecombineerd worden met de verschillende verwarmingssystemen, neem dan een kijkje op onze zonne-energie pagina.

Tip 6: beleef het ultieme luxe gevoel met vloer- en wandverwarming.
Vloerverwarming, wandverwarming: het kan en het bied je ongekende luxe! Geen plaatsverlies en steeds een aangename temperatuur. Ideaal in hoge ruimtes met veel glas. Ideaal in kleine ruimtes waar je plaats wil besparen. Lees er alles over op onze pagina's over vloerverwarming en wandverwarming.

Tip 7: wil je onbezorgd bouwen omring je dan met de juiste vakmensen! 
Bouwen zonder zorgen: het kan! Ervaring en vakkennis zijn de kerneigenschappen die nodig op jouw bouwproject met succes tot stand te brengen. Op onze over ons pagina vertellen we hier meer over en kan je ook lezen waar 'Tequiero' voor staat.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x